TELEKUNG FAATIMA

AS HIJAB
Colour: HAZEL
HAZELOCEAN BLUEPEARL WHITE
In Stock
RM170.00
Quantity
Add to Cart Buy Now arrow_forward
VIDEO
DETAILS

Tak lama lagi kita nak puasa....dalam pada kita sibuk dgn baju baru tudung baru jangan lupa korang untuk telekung yg baru juga,nak menghadap Allah pun nak kena cantik2....kadang2 kita spend duit beli barang mahal2 nak nampak cantik di mata manusia tapi kita lupa dengan Allah lebih penting kan.


Sempena bulan ramadhan ni @as.hijabofficial keluarkan telekung Faatima yg sangat cantik,kain sejuk dan kemasan muka yg sangat sesuai untuk semua jenis muka.

Ada 3 warna iaitu :-

🌹 Hazel
🌹 Pearl White
🌹 Ocean Blue

Material Bahagian Atas :-

🌹 Premium Mosscrepe

- Lembut & Halus
- Sejuk & Selesa
- Tidak Jarang(serat kain sangat rapat)
- Tidak turun warna
- Kain yang memberi & strechable

Material Bahagian Bawah :-

🌹 Japanese Cotton

- Material sejuk
- Rekaan eksklusif
- Labuh & aurat terjaga
- Tidak jarang
- Tidak mudah renyuk

Setiap pembelian Telekung ni akan dapat free gift iaitu :-

🎁 Tote bag,Cleansing Oil dan Tasbih


Harga sepasang :- 

RM 170.00 sahaja

PHOTOS
back to top ⤴