HAND SANITIZER

99.9% MEMBUNUH KUMAN
In Stock

Qty to buy:
RM25.00
 
Add to Cart
DETAILS

Nak pergi mana tu? DUDUK RUMAH DIAM-DIAM ‼️
.
Duduk rumah pun , tangan kena sentiasa bersih ok ! Jangan lupa pakai Hand sanitizer keluaran terbaru dari D'herbs
.
Apa yg bestnya dengan Hand Sanitizer D'herbs? Meh sini kakak share👇🏻
.
Hand Sanitizer ni best tau sebab 99.9% membunuh kuman! Tahan sehingga 24hour tau tapi jangan lah kalau dah pegang sana-sini korang dah tak cuci! Perlu bersihkan tangan tu juga kalau dah pegang merata-rata! Dan seterusnya best sebab ianya memang khas daripada Aloe Vera TULEN ! yang akan lagi membuatkan tangan anda lembut dan tidak kering.
.
Untuk dapatkan jom komen di bwah ‼️ cepat tau sementara stock masih ada ‼️

WM RM25
EM RM28

PHOTOS
back to top ⤴